Može li u Zmajevima danas protiv Njemačke proraditi bosanski inat?

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo

Može li u Zmajevima danas protiv Njemačke proraditi bosanski inat?

E. Oštraković

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas će krenuti sa kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Prvu utakmicu Zmajevi igraju na gostovanju kod favorizovane Njemačke, koja bi i da su sve okolnosti "normalne" danas očekivala pobjedu.

Ipak, sve je jako loše po našu reprezentaciju, a sama činjenica da je samo jedanaest rukometaša otputovalo u Njemačku, govori da ćemo teško izbjeći poraz.

Njemačka je rukometna velesila, ali nije htjela udovoljiti zahtjevu reprezentacije Bosne i Hercegovine, da se utakmica odgodi zbog previše slučajeva koronavirusa i izolacije zbog koronavirusa.

Utakmica će biti odigrana danas, a u napadu i odbrani naše reprezentacije igrati će momci koji se skoro nikada nisu sreli i koji su jednom ili nijednom zajedno trenirali.

Znala je naša reprezentacija iznenaditi, a to su bili slični trenuci, kada u njima proradi bosanski inat, a ne sumnjamo da će večeras, "desetkovani" ostaviti srce na terenu, i ko zna možda naprave senzaciju.

Top Komentari

bahlje
Svaki poraz ispod 15 razlike je dobar rezultat u ovoj situaciji...
3 0
kovacic
Treba biti realan, da je to 11 igrača koji su i prije bili u rotaciji onda bi možda bilo moguće, ovako imamo golmana, 5 igrača i 5 nepoznatih likova.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi