Prce: Mislim da se pola nas nismo sreli prije u životu

BiH desetkovana putuje u Njemačku

Prce: Mislim da se pola nas nismo sreli prije u životu

E. Čaušević

Rukometna reprezentacija BiH danas putuje u Njemačku gdje nas sutra očekuje meč prvog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Bh. selekcija desetkovana putuje u Njemačku sa svega 11 igrača jer su ostali ili zaraženi koronavirusom ili u izolaciji jer su bili u kontaktu sa zaraženim.

Pred ovaj meč govorio je Nikola Prce koji je poručio da će biti izuzetno teško nešto napraviti, ali da će igrači dati sve od sebe kako bi se uzdignute glave vratili u BiH.

"Odradili smo četvrti trening prije puta u Njemačku. Već svi znaju u kakvom sastavu putujemo to je 11 igrača i mislim da se pola nas nismo sreli u životu. Za nas nije malo kao za druge jer su za neke ekipe odgođeni mečevi iako imaju manje zaraženih od nas", rekao je Prce i dodao.

"Mi idemo dati sve od sebe. Bit će jako teško jer je to Njemačka. Bitno je da se vratimo bez povreda i uzdignute glave da znamo da smo sve dali od sebe. S deset igrača i golmanom će biti jako teško, ali šta je tu je. Nama je puno bitnija ta druga utakmica protiv Austrije i daj Bože da se do tada uspje nešto promijeniti".

Top Komentari

Saimai1316
Ma raskrstite to jednom za sva vremena,posaljite fino dopis u EHF u kojem pise da de popisate na njih i na njihova pravila i to je to,ni nas savez nista nije bolji sve su to ista ****a,ali ponazite jednom stav nemojte da su vam samo pare u glavi
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi