Bosna iz Visokog startala sa pripremama

Sirćo izvršio prozivku

Bosna iz Visokog startala sa pripremama

Rukometaši visočke Bosne startali su zvanično s pripremama za narednu sezonu.

Prozivku je izvršio šef stručnog štaba Edhem Sirćo, a prisustvovali su svi igrači izuzev Ivana Divkovića, s kojim su u toku pregovori o nastavku saradnje, te Mirze Kapića koji je opravdano odsutan.

Na sastanku s igračima predsjednik Upravnog odbora Adnan Delić je u svom obraćanju istakao kako vjeruje u ovaj tim, te da se nada da će ekipa napraviti iskorak u rezultatskom smislu u odnosu na prošlu sezonu.

Nakon sastanka, uslijedilo je prvo testiranje na stadionu Luke, a ekipa nastavlja raditi po planu i programu stručnog štaba uz dva treninga dnevno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi