Travančić i Sirčo produžili vjernost Bosni

Ostaju u Visokom

Travančić i Sirčo produžili vjernost Bosni

Eldin Travančić i Enes Sirčo nastupat će za visočku Bosnu i u narednoj sezoni.

Naime, na zvaničnoj stranici ovog premijerligaša je objavljeno kako je s pomenutim dvojcem dogovoreno produženje saradnje, te da će i u narednoj sezoni nastupati za Bosnu.

"Sretan sam što ostajem u Bosni i narednu sezonu. Vrlo lako sam se dogovorio sa upravom kluba, kojoj sam zahvalan na ukazanom povjerenju. Ekipa je prošle sezone pokazala da ima kvalitet i siguran sam da ćemo naredne sezone biti još bolji i da ćemo ostvariti iskorak u rezultatskom smislu", kazao je Travančić nakon potpisa novog ugovora.

Zadovoljstvo nije skrivao ni Sirčo.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Nije bilo dileme da li ću ostati u Bosni i naredne sezone. Ekipa ima kapacitet za velike stvari i dat ću sve od sebe da ostvarimo zacrtane ciljeve koji nam je dao Upravni odbor. Hvala upravi na povjerenju."

Bosna iz Visokog je, podsjećanja radi, proteklu sezonu okončala na šestoj poziciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti