Sirćo i naredne sezone na kormilu visočke Bosne

Upravni odbor mu ukazao povjerenje

Sirćo i naredne sezone na kormilu visočke Bosne

U RK Bosna Centrotrans već su riješili pitanje trenera za sljedeću sezonu.

Iako se nakon završetka sezone govorilo kako bi visočke rukometaše mogao preuzeti Senad Skopljak, rukovodstvo kluba je, ipak, na kraju odlučilo ukazati povjerenje Edhemu Sirći.

Sirćo je prethodno u Bosni bio vršilac dužnosti trenera, a pod njegovim vodstvom klub iz Visokog je u protekloj sezoni osvojio šesto mjesto u prvenstvu i izborio plasman u finale Kupa BiH.

Upravni odbor Bosne je pred Sirću postavio ciljeve da se napravi iskoraci u rezultatskom smislu, a to je definisano da se izbori plasman u evropska takmičenja.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Dodajmo i to, pripreme za narednu sezonu bi trebale početi krajem jula ili početkom augusta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti