Braća Burić sretni zbog mladih igrača: "Osjetilo se to u igri, ali pokazali su da mogu"

Reprezentativci BiH

Braća Burić sretni zbog mladih igrača: "Osjetilo se to u igri, ali pokazali su da mogu"

M. Šljivak

Rukometaši Bosne i Hercegovine porazom su ušli u Evropsko prvenstvo. 

Bh. tim je poražen od Švedske s uvjerljivih 30:18, a nakon utakmice za SportSport.ba su govorili braća Burić, Senjamin i Benjamin.

Sretni su zbog dobrog nastupa mladih igrača u jednom dijelu ove utakmice.

"Igrali smo protiv najbolje reprezentacije na EP, koja će se boriti za medalju. Imali smo dosta debitanata i to se osjetilo. To su oni iskoristili. Naša je šansa protiv Češke, mladi igrači su se malo opustili i nadam da ćemo tu utakmicu protiv Češke odigrati na bolji način", rekao je Senjamin Burić.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

"Pokazali su da su jedna od najboljih reprezentacija Evrope. Mi svoje probleme moramo rješavati. Jedva čekam naredne dvije utakmice, a ovi mladi momci su pokazali u jednoj fazi pokazali da mogu da igraju. Uvijek gledam pozitivie stvari", poručio je golman bh. tima Benjamin Burić.

Meč BiH - Češka na rasporedu je u subotu od 18 sati.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Vi ste uspjeh napravili samim tim što se držite skupa i igrate za Bosnu i Hercegovinu na EP. Još ako pobijedite Čehe, vi ste prvaci svijeta. Ne daj se Bosno moja, jabuko u cvatu!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi