Burić: Možda smo mogli i bolje danas, ali selektor je probavao neke nove stvari...

Bh. rukometaš nakon meča

Burić: Možda smo mogli i bolje danas, ali selektor je probavao neke nove stvari...

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine ostvarila je danas u Hadžićima drugu pobjedu u sklopu priprema za Euro. Naš državni tim bio je bolji od igrača iz Premijer lige BiH a konačan rezultat glasio je 33:25. 

Nakon meča za SportSport.ba govorio je Senjamin Burić.

"Mislim da je ovo dobra stvar da selektor vidi igrače iz Premijer lige. Pokazali su se u dobrom svjetlu i mislim da tu ima materijala za budućnost. Možda smo mi mogli i malo bolje odigrati, ali ovo je prijateljska utakmica, selektor je isprobavao neke nove stvari".

"U Norveškoj nam je jaka skupina, to stalno ponavljamo, ali idemo tamo igrati, nadigravati se sa svima, pa šta bude - bude", rekao je Burić.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Našoj reprezentaciji sada slijedi prijateljski turnir u Poreču a nakon toga i odlazak na Euro u Norvešku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi