Burić: Razočaran sam, možda je bolje da ništa ne govorim

Bh. reprezentativac za SportSport.ba

Burić: Razočaran sam, možda je bolje da ništa ne govorim

S. Mlaćo

Reprezentacija Bosne i Hercegovine neće vidjeti baraž za Svjetsko prvenstvo u rukometu. Naime, EHF je odlučio da meč iz Tuzle registruje službenim rezultatom 10:0 za Švicarsku, iako je naša reprezentacija slavila 21:15. 

Kontaktirali smo junaka tog meča Benjamina Burića koji je imao čak 20 odbrana. Javio se na naš poziv, te kazao da ovu vijest čuje prvi put od nas.

"Došao sam u šest jutros iz Kiela, pa tako da sam upravo ustao. Od vas čujem informaciju i šta da kažem... Razočaran sam, možda je bolje da ništa ne govorim", kazao je Burić te ipak pristao dati komentar.

"Možda smo mi i krivi, možda i nismo, ali ja sam očekivao da će EHF odlučiti u korist Švicarske. Nama po drugi put uzimaju prolaz u baraž, Švicarska je velesila, to je svima jasno. Sve je to nekako smiješno".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti