Iz RS BiH poručili: Molim vas, sačekajte malo

Zatekla ih odluka EHF-a

Iz RS BiH poručili: Molim vas, sačekajte malo

S. Mlaćo

Rukometna reprezentacija Švicarske igrat će u baražu za Svjetsko prvenstvo. Naime, EHF je donio odluku da se utakmica iz Tuzle između naše reprezentacije i Švicarske registruje 10:0 u korist Švicaraca. 

Kako je već poznato, naša reprezentacija je slavila pobjedu, ali su Švicarci uložili žalbu s obzirom da je bh. reprezentativac Tomislav Nuić nastupao na ovom meču, iako se nije našao u zvaničnom zapisniku. Do greške je navodno došlo na tehničkom sastanku, a potvrdu informacije o tome da je EHF prihvatio žalbu Švicarke zatražili smo u RS BiH.

"Nazovite me za sat vremena, imam neke informacije, ali molim vas da sačekate malo", kazao je direktor reprezentacije Gordan Muzurović.

Kontaktirali smo i predsjednik RS BiH Amira Zahirovića koji nam također nije mogao puno reći.

"I ja sam dobio takvu informaciju, tačnije upravo su mi javili, ali zvanično nisam vidio. Nalazim se na poslu, kontaktirajte generalnog sekretara", istakao je Zahirović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi