Burić teže povrijeđen, Šuman šokiran
Sjajno je išlo bh. reprezentativca u društvu Lazarova, Gurbinda, Kleina, no neugodna povreda odvojit će ga dugo sa parketa

Problemi za bh. reprezentaciju

Burić teže povrijeđen, Šuman šokiran

S. Mlaćo

Pivot rukometne reprezentacije BiH Senjamin Burić zaradio je tešku povredu na meču svog Nantesa protiv Paris Sent Germaina (33:35)

Naime, Burić će sa terena odsustvovati najmanje pola godine, a stradali su mu prednji ukršteni ligamenti, te se očekuje da će u narednim danima i biti operisan.

Burić je tako i otpao i za ključne kvalifikacijske duele naše reprezentacije za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

"Sve nas je šokirala ta vijest. Vidjet ću da li ću pozvati nekoga umjesto njega", kratko je za SportSport.ba kazao selektor naše reprezentacije Bilal Šuman.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi