Burić u Flensburgu do ljeta 2024. godine

Bh. golman produžio ugovor

Burić u Flensburgu do ljeta 2024. godine

Golman rukometne reprezentacije BiH Benjamin Burić nagrađen je novim ugovorom.

Burić u Njemačkoj pruža odlične partije na golu Flensburga, a oduševljeni onim pruža, ljudi koji vode Flensburg odlučili su mu dati novi, poboljšani, ugovor.

Prvobitni ugovor s Flensburgom važio je Buriću do 2021. godine, a u gradu sa sjevera Njemačke bi, prema novom, trebao ostati do ljeta 2024. godine.

"Čast mi je što ću moći još dugo da budem dio velikog kluba kao što je Flensburg. Sretan sam ovdje, osjećam se dobro i želim da proslavimo zajedno još mnogo titula", poručio je Burić, čiju izjavu prednose njemački mediji.

Podsjećanja radi, kroz karijeru Burić je prethodno nastupao za Wetzlar, Gorenje, Borac, Izviđač i matični Maglaj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi