Čajić: Gračanica je odlična ekipa, ali i mi se nešto pitamo
Čajić će biti jedna od glavnih uzdanica trenera Mirze Bulića, pred večerašnji duel protiv Gračanice

Golman popularnih Solara pred večerašnji duel Kupa BiH

Čajić: Gračanica je odlična ekipa, ali i mi se nešto pitamo

Emir Dindić

Danas u Mejdanu se igra pravi komšijski derbi, ovaj put u okviru Kupa Bosne i Hercegovine za rukometaše. Na parketu Mejdana svoje snage odmjeriće Sloboda i Gračanica. Susret koji je uvijek bio mamac za publiku, te rukometaši obje  ekipe dati će sve od sebe da ostvare pobjedu. 

Tim povodom porazgovarali smo sa prvim golmanom popularnih Solara Zdravkom Čajićem koji je za SportSport.ba prokomentarisao današnji susret.

"Očekuje nas komšijski derbi, posebna utakmica svakako kako za nas tako i za ekipu Gračanice. Susret za koji vjerujem da će biti ispunjen borbom i pravim muškim rukometom. Oni su kvalitetna ekipa, predvođena odličnim trenerom, mi u ovaj susret ne ulazimo sa bijelom zastavicom. Pojačali smo se još jednim sjajnim rukometašem Sidikom Omerovićem, koji je već pokazao na prvim treninzima da će biti veliko pojačanje. Vjerujemo u svoje mogućnosti i da možemo parirati najboljima, ovo će biti odličan ispit za nas. Nadam se da će se publika odazvati u što većem broju i ispuniti Mejdan, kako to Sloboda i zaslužuje, a mi svakako nećemo ostati dužni", rekao je Čajić.

Utakmica između Slobode i Gračanice na rasporedu je danas sa početkom u 18:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi