16

Komentari (16)

Zaccheroni
emial766
Jesam se nasikiro bas. Oka necu sklopit.
user1627322078
Proklet je onaj koji nas je izdao!
Husrefbeg22
Nije mi jasno da poslije UZP Bosnjacima naum padne da igraju za susjedenu zemlju. Jad i moralna bijeda.
Gr0hot
Pjevaj herceg bosni sada Camka
bk123
Sine moj....pljuješ a i ti bi isto uradio
DjerzelezAle
@bk123 to sto si ti crvena ****** to je druga stvar
bk123
to majstore, sve znaš
Gr0hot
Sta bi bola isto uradio? Pjevo ovim sto su me u logor vodili kao maloljetnika? Ne seri bezveze kad veze nemas sta je ko prozivio. Ni camili nisu bolje prosli al ona eto ponosna pjeva, i neka pjeva ko joj beje terma
Realist
Pa po cemu bi netko igro za BiH kad ga je vojska ''njegove'' zemlje isto tako vodila u logore, spaljivala im sela, ubijala dijecu, silovala majke ubijala starije.
bk123
kakva je razlika između Ćamile što radi kažem radi u Hrvatskoj za svoju korist i neznam broja ostalih ljudi u ovom slučaju muslimana koji pošteno rade u Hrvatskoj za svoju korist...isto je to bili oni konobari,zidari, doktori, inžinjere sportaši...jesu li i oni izdajice...dajte molim vas otvorite oči...svatko tko ima mogućnost napredak u svom poslu lud je ako ne napreduje...da je imala reprezentaciju BiH u rukometu i da je pored nje izabrala Hrvatsku,razumio bi bar malo, al ovako BiH nije imala reprezentaciju i šta je cura trebala zaustaviti svoj sportski razvoj
PatriotaBiH
Velika je razlika:"Raditi u Hrvatskoj" i "Raditi za Hrvatsku".
bk123
nije kralju...samo to ti sebi tako prezentiraš da ti bude lakše,radeći u Hrvatskoj radiš za nju njen standard, njen BDP...isto je to...Njemačka npr ne prima strance što ih voli i što bi i dali plaću nego upravo suprotno, da razviju Njemačku...kralju moj sve ti je to isto, samo to nemožeš il' ne želiš sebi priznati.
PatriotaBiH
Ko god voli svoj narod,svoju državu,gaji kulturu sjećanja (šehidi Ahmića,itd.) neće nikad raditi za svog đelata.
roki-rokic
Tebe treba silovat majmune.
roki-rokic
Kako si ti plitak ko Cehotina.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.