47

Komentari (47)

roki-rokic
Kravo jeli ti babo pricao nekad da su ti ubijali familiju,drugove,komsije pod tom zastavom pod kojom se ti boris.Sada I'm Camila dobra a 90deseti se utrkivali ko ce vise Camila da pobije,tkoo ce vise u logore strpat,koce vise popalit,srusit Stari most, itd.Idi ubise kravo zajedno sa babom koji te odvoji tako.Pljunili ste na sve one koji zivote ugradise sa Mostar i BiH.
ako1986
Jednom kad sve ovo bude juce Stavit ces na krilo unuce Kad bosanske zime zasnijeze Reci, ja sam bio tu Kad je bilo najteze Ja sam bio s Bosnom Kad je bilo najteze Sportski pozz
Turgut2
Kako to da Bosna nema ekipu pa ona mora da igra za nekoga?
RASanticeva
Pitat ćemo gdje će biti za 5 godina nakon ovoga - sigurno ne kao heroj Hrvatske već u rubrici "Kucamo na vrata zaboravljenih asova" Takvi poput tebe nam i ne trebaju - hvala lijepo, doviđenja
Uranija
A kako bi je BiH ‘iskoristilia’ kao rukometašicu kad NEMAMO NIKAKVU ŽENSKU REPREZENTACIJU... šta je trebala uraditi... zaposliti se negdje za 600-700 maraka i biti ‘sretna’... Sramota je u nama, jer nemamo reprezentaciju u 21. vijeku
RASanticeva
Jesam li ja igdje spomenuo repku ili ista slicno? Svjestan sam dovoljno stanja u nasem RS-u ali me nije brige sto se tice toga jer znamo jako dobro kako uspijevaju karijere ovih sto su birali druge repke umjesto nase u drugim sportovima - zato opet ponavljam vidjet cemo gdje ce biti kroz 5-6 godina i hoce li i za 5 godina biti ovako omiljena komsiluku :)
Uranija
Eto te pričaš kao vidovita Đemila... ti znaš šta će biti za 5-6 godina... djevojka će u narednom periodu odigrati još nekoliko europskih i svjetskih takmičenja, potpisati 2-3 ugovora i usput zaraditi fine novce... a to da li će je neko za 5-10 godina voliti ili ne... sigurno joj neće puno smetati... A repku nisi spomenu ali si spomenuo “da takvi kao ti nam i ne trebaju”. Ne znam za šta drugo bi nam onda ‘ovakvi’ tj. ovakve trebale... Moj savjet ti je da se ostaviš ratnih priča i vise usmjeriš snagu za bolje sutra i nadaš se da ćemo imati bilo kakvu rukometnu reprezentaciju...
roki-rokic
Dali si ista cula od tih tvoji roditelja,rodbine,ukucana kako su dolazili u Bosnu i Mostar pod tom zastavom i ubijali,palili,rusili Stari most kravo neodgojena.
Crna_piva
Mostar nije u Bosni
roki-rokic
Bizonu jjest u Hercegovini, a Hercegovina je dio BiH.
opasni_medo
Bravo djevojko,
Kodex
87618
Nikad mira , nikad mira , ova nacionalisticka bolest u BiH je gora 100 puta od bilo kog virusa , eh da je ove nase nacionaliste bacit u izolaciju , za par godina bi BiH bila nabolja drzava , za sada je samo lijepa zemlja , kao povrsina,
user1583752673
Nemas ti svoje JA djevojko! Jedan je SERGEJ BARBAREZ!
Baco
Ja i ,poljubi u ***** one koji su te otjerali sa ognjišta .Zahvali im se drzanjem ruke na srcu dok himna intonira.Ostani molim te tamo jer nama takvi ne trebaju .....Ja i .. ne zasluzujes ni ovo slovobod od komentara...
zizu82
A šta treba,čekati hoće li se naši debili sjetiti da ponovo pokrenu reprezentaciju?Curi je 19 godina i ona želi da napreduje u karijeri a ne da stagnira.Najlakše je sjediti i pljuvati sve živo,eto treba izigravati nekog patrijotu pa na kraju da završi sa ovim klošarima po šišama koji čekaju da im mater i babo daju 2 KM.
Edin
Nije joj 19 godina nego 24
zizu82
Moja greška,al to ništa ne mijenja
svasta
Na kraju Camila ce postati Kamila i udati ce se za kakvog Rvata!
VenamaHrabrih
U pravu si. Bolke da ostane Ćamila, vrati se u BiH i uds za kakvog nargilaša koji nema dva prednja zuba da bi mu šlauf bolje pristajao. I koji, naravno, sve zna. Tek će joj se onda sva vrata otvoriti.
Hakkinen
@VenamaHrabrih hahahaha hahahaha hahahaha KING-u
DadiG
@ VenamaHrabrih Tačno mi sliku nargilaša pred oči stavi. Hahaha
Jasko cologne
Stvarno ste dosadni sa Camilom ima te li nešto interesantnije za objaviti .
Arnel925
Naravno da treba ići prema hrvatskoj. Ja kao Bošnjak danas bi prihvatio da se BiH pridruži našim susjedima Hrvatskoj. Treba svim Bošnjacima dati domovnice jer mi volimo Hrvatsku.
Edin
Jebla te domovnica a ti nju. Mrs u pm! Ko si ti da pricas u ime Bosnjaka?
vedin
@Edin i ja se slažem da ide u PM
Hakkinen
@Arnel925 lažni nick naravno.
Ja imam hrvatsku šaru a vjeruj za 25 godina sam je jednom iskoristio.
Slušao babu svog dok sam bio mlađi ali nikada ne bih dao ovu BH šaru ni za šta na svijetu..... a igrom slučaja imam i finsku šaru I???
roki-rokic
Tko ti brani .Ostavi se Bosne a tebi siroko polje.
Hakkinen
Ćamilaaaaa đe ti je SAPUN I PARFEM??? Pa precjenik Milanović narkoman koji koristi kokain kaže treba NAMA Bosancima i Hercegovcima SAPUN I PARFEM jer ... šta li smrdimo?? A on narkoman predsjednik uvažene države komšijske koju poštujem kaže da nama treba parfem i sapun. Milanoviću po njamke ti se na europejski OBRAZ koji nemaš i tebi i svima koji mislite tako. A naravno niste svi isti i ne gledam na državu Hrvatsku kroz tebe i usranog Franju. OBRAZ OBRAZ Milanoviću +kokain= Narkoman
Realist
Pa ti da si se obrazovo znao bi za pojam u jeziku koji se naziva METAFORA odnosno preneseno značenje a ako je itko od komšija narkoman to je Komšić koji u životu nije radio ništa drugo osim ozbiljnog alkoholiziranja i drogiranja
Edin
Realist koji si ti medjed! Nabijem te na metaforski KLIN i tebe i Milanovica.
Edin
Nisam protiv djevojke mi i onako nemamo rukometnu reprezentaciju, ali to vrjedjanja Bosnjaka i svega bosanskog je preslo sve granice. Cijela politika i drustvo u HR se svodi na crkvu i nacionalizam. Ako ne ides u nedjelju na misu nisi dobar gradjanin. Popisam se na njihovu kulturu i cijelu Hrvatsku. Istjerali su Srbe i oduzeli im sva gradjanska prava, a traze drzavu za svojih pisljivih 10% nacionalista u Hercegovini. Ja sam Bosnjak ali kad bi mi Bosnjaci istjerali Hrvate iz BiH, ja bih se odreko svog porijekla. Pa ko smo mi da istjerujemo narod koji vjekovima zivi u BiH.
Edin
Ali da se vratim na ovu Camilu. Nikad Camila neces biti Hrvatica, niti te oni vide kao Hrvaticu. Ti si prljava, smrdljiva, ruzna Bosnjakinja i dobra si samo dok zabijas golove. Cim prestanes zabijati, pocnes opet smrditi!!!! Jedino ako se udas za kakvoh Hrvata i predjes u katolike i svake nedjelje budes isla na misu...mozda postanes Hrvatica!
Hakkinen
@Realist razligu, ne obraćam se tebi.
Vodi svoja posla i ovdje nije sve CRNO i BIJELO ( kod Milanovića je 100% bijelo).
A ti i metafora ..... uhhhhh
Ja NISAM OBRAZOVAN i ???
Šta ćeš sada ? Ne obrazovan sam i nepismen i ti EUROPEJAC nemaš se šta kačiti na moje komentare jer IMAM PRAVO NA SVOJE MIŠLJENJE i zdrao ' .
Ovo je moj BH portal cijenim ga i poštujem a da nije tako.... dao bi ti ja metaforu i preneseno značenje za UZP-ovce
Odabij
user1583752673
Bosanski katolici. Hrvati su u Hrvatskoj
Crna_piva
Pozdrav za hercegovačkog muslimana
Objektivnost
Mlada si,skontačeš šta si uradila kad više ne budeš u centru pažnje.Igraj za koga hoćeš ali Tompsonove nacionalističke pjesme,to je nešto drugo.Volim te Bosno.
Realist
Nacionalizam je zagovaranje da se tri naroda vode pod jedan i da se jedan narod sam naziva Bosancima i Hercegovcima iako su Bošnjaci i da zagovoraju da se vlasti biraju odlukom većine samo zato jer imaju većinu tih tako nastoje onemogućiti ostala dva naroda da dođu na vlast (vjerojatno su to ucili od sultana Erdogana koji im je politički uzor). I kad shvatite da bi se promjenom izbornog zakona riješili HDZ BiH i Čovića bilo bi i nama i vama Bošnjacima puno bolje jer bi se vi tako mogli rješit Bakira i njegovih potomaka na vlasti
Edin
Sve si u pravo. Istjerali Srbe iz Hrvatske i oduzeli im sva gradjanska prava. Srba u Hrvatskoj bilo 20% prije rata, a hoce Herceg Bosnu a 12% ih u Bosni. Koji su to naciolalisti i fasisti.
Prazina
Srba bilo 20%?? a jesi dalaBu. Niko nikog nije istjerao. Bar ne u takvim procentima. Koliko je Hrvata bilo 1981.u Vojvodini? Gdje su sad? A Herceg Bosnu ti ne mozes ni osporavati. Kao ni Rep.Srpsku. one su tu.......a na kraju ovo je sportski portal i tu nije mjesto za politiku.
Armin29
mnogi su se prodali i u ratu i posle n
Slobodas
ne zanima nas ni Camila ni reprezentacija Hrvatske ! Smarate
meepo
Pa što pišeš onda komentare ?
Slobodas
Da dam do znanja ovim novinarima da nas ne smaraju vise
Edin
Pa mene ne smaraju. Ako tebe smaraju nemoj citati. Ne mozes ti za druge odlucivati sta da citaju a sta ne!
Sloboda
Ako te ne zanima ne prati i ne piši komentare
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.