Danijel Sabljić zadao žestok tempo na početku priprema OŽRK Jedinstvo Tuzla, stigla nova igračica
Rukometašice Jedinstva iz Tuzle vrijedno treniraju kako bi što spremnije dočekale početak nastavka prvenstva u ženskoj Premijer ligi BiH.

Spremaju se za nastavak sezone

Danijel Sabljić zadao žestok tempo na početku priprema OŽRK Jedinstvo Tuzla, stigla nova igračica

Esmer Oštraković, foto: Emir Dindić

Rukometašice Jedinstva iz Tuzle vrijedno treniraju kako bi što spremnije dočekale početak nastavka prvenstva u ženskoj Premijer ligi  BiH.

Novi trener Jedinstva zadao je žestok tempo odmah na startu. Timu bi se u narednim danima trebala priključiti najbolja rukometašica ove ekipe Admira Zvekić, a osim nje očekuje se dolazak i Zorane Miličević.

Također, Marijana Trbojević koja je trebala napustiti redove Labudica, uskoro bi se trebala pojaviti na treninzima Jedinstva.

Ekipu Jedinstva pojačala je Aleksandra Grabovičkić. Ova mlada šestnaestogodišnja igračica u Tuzlu dolazi iz ŽRK Doboj, a nastupa na poziciji lijevog krila.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Uprava kluba vrijedno radi na dovođenju još nekoliko rukometašica na deficitiranim pozicijama, kako bi se pojačala konkurencija u ekipi pred drugi dio sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi