Dejana Kulić: Povratak u Jedinstvo je dobra odluka
Labudice se nadaju mnogo boljem drugom dijelu sezone

"Zavoljela sam Tuzlu"

Dejana Kulić: Povratak u Jedinstvo je dobra odluka

E. Dindić

Odlična je polusezona iza Dejane Kulić u ekipi Hadžića. Međutim, po završetku polusezone, odlučila je da se vrati u redove popularnih Labudica. 

Mnogi su bili iznenađeni ovom odlukom, ali ona smatra kako je napravila dobar potez u karijeri.

"Polusezona u Hadžićima bila je jako dobra i zadovoljna sam svojim igrama. Međutim, znate kako kažu uvijek može bolje. Smatram da je povratak u Jedinstvo dobra odluka. Ovdje sam upisala fakultet, a i zavoljela sam grad", rekla je Kulić te nastavila:

"Što se tiče drugog dijela sezone nemamo rezultatski pritisak. Znate kako kažu, imamo obavezu završiti sezonu sa obrazom. Ekipa je dosta mlađa i neiskusnija od one u kojoj sam ja bila prošle godine. Međutim, to nam ne smije biti opravdanje za bilo kakav neuspjeh u drugom dijelu sezone", završila je Kulić.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Podsjetimo, rukometašice Jedinstva nakon prvog dijela sezone nalaze se na devetom mjestu sa četiri pobjede i sedam poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi