Bh. reprezentativac uspješno operisan

U Zagrebu

Bh. reprezentativac uspješno operisan

H. Zilić

Rukometni reprezentativac Bosne i Hercegovine Dejan Malinović već duži vremenski period vuče povredu što je i poenkad rezultiralo i slabijim partijama za razliku od onog na što smo navikli.

Zbog pomenute povrede Malinovića nije bilo na posljednjim okupljanjima reprezentacije, a danas nam iz Zagreba stižu dobre vijesti.

Malinović je uspješno odradio operaciju kuka koji ga je mučio posljednje vrijeme i uskoro bi se mogao vratiti na rukometne parkete.

"Naš reprezentativac Dejan Malinović uspješno je operisan u Zagrebu. U pitanju je povreda kuka koju vuče dugo vremena. Našem tihom bombarderu želimo što brži oporavak i povratak na parket", stoji u saopštenju RSBiH.

[facebook]https://www.facebook.com/photo/?fbid=627101606096832&set=a.471228531684141[/facebook]

Malinović je posljednjih godina jedan od najbitnjih igrača u našoj selekciji na poziciji beka.

Oglasi

Bio je odličan dok nisu počeli problemi sa povredama pa je jedan period sasvim očekivano ipsao iz željene forme.

Vjerujemo da će se Malinović što prije oporaviti i biti na raspolaganju selektoru Irfanu Smajlagiću.

Naša selekcija u aprilu igra odlučujuće mečeve u kvalifikacijama za EURO 2024. godine. U Cazinu ćemo dočekati Sloveniju, dok u Podgorici gostujemo selekciji Crne Gore.

Treba nam jedan trijumfa kako bi na EURO otišli kao najbolja trećeplasirana selekcija.

Podsjetimo, naši momci su u martovksom prozoru dva puta savladali selekciju Kosova. U Prištini je bilo 22:25, a u Tuzli 25:18.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi