Dejan Unčanin novo pojačanje RK Konjuh

Povratak iz mirovine

Dejan Unčanin novo pojačanje RK Konjuh

Rukometni klub Konjuh angažovao je novo pojačanje za drugi dio sezone.

Iza 'Stolara' nije baš najbolja polusezona, na pauzu su otišli su 12. pozicije, a pojačanja su bila neophodna kako bi u narednom periodu bilježili bolje rezultate.

Novi član RK Konjuh tako je u međuvremenu postao iskusni desni bek Dejan Unčanin, koji iza sebe ima dugogodišnju karijeru satkanu nastupima u Grčkoj, Italiji, Španiji, Srbiji, Crnoj Gori...

Najzaslužniji što je došao u Živinice je njegov brat Bojan, inače trener ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Dejan je došao da pomogne Konjuhu da ostvari zacrtane ciljeve", stoji, između ostalog, u saopštenju.

Posljednji angažman Dejan je imao u Borcu. Nakon što se bio umirovio, u proteklim mjesecima je radio kao direktor u banjalučkom klubu, ali ljubav prema parketu je ipak bila jača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi