Godine su samo broj: Dejan Unčanin se vratio na parket

U timu kod brata

Godine su samo broj: Dejan Unčanin se vratio na parket

S. Mlaćo

RK Konjuh dobio je novo pojačanje pred drugi dio sezone.

Naime, u Živinice stiže Dejan Unčanin, brat trenera ove momčadi Bojana Unčanina.

"Dejan ima bogatu dugogodišnju karijeru a put ga je iz Borca odveo u Vrbas, zatim Partizan, Lovćen, a igrao je i u Italiji, Španiji, Grčkoj, Izraelu, Švajcarskoj... Osvajao je trofeje, a posljednja tri je osvojio sa Borcem.

Iskusan igrač koji želi da pomogne 'narandžastim' da svoje zacrtane ciljeve ostvare. Ovo je Dejanu već 4. povratak na parket a tome je najzaslužniji brat Bojan koji je trenutno po drugi puta trener RK Konjuha.
Da li Dejan ne može bez rukometa ili rukomet bez Dejana nameće se velika dilema? Jedan je od članova najuspješnije sportske porodice na ovim prostorima.
Dva Unčanina u Konjuhu kao sinonim za odlične odnose u ekipi, prave porodične, koji već odavno krase svlačionicu RK Konjuha.
Bez obzira na sve, Dejan će svojim pristupom, harizmom, iskustvom i ljubavi prema rukometu itekako pomoći našoj ekipi", stoji na stranici Živiničana.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Konjuh je prvi dio sezone u PL okončao na 12. mjestu.

Top Komentari

Terminator
Vratite i Ahmeta Gogu mogao bi i on biti pojačanje.
1 0
Ultravox
Na starima svijet ostaje.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije