Doborac: Za mene nema prijateljskih utakmica

Očekuje se jedno pojačanje

Doborac: Za mene nema prijateljskih utakmica

S. Mlaćo

Rukometaši Gračanice vrijedno se spremaju za drugi dio sezone.

Gračanlije su u subotu ostvarile pobjedu u Tuzli protiv Slobode sa 32:30, a u srijedu će imati novu provjeru.

Poslije današnjeg treninga medijima se obratio trener Damir Doborac.

"Pripreme smo počeli 3. januara, napravili lagan uvod, te oko desetog januara počeli u punom intenzitetu. Cijele pripreme ćemo odraditi ovdje, te odigrati pet prijateljskih utakmica. Vjerujem da ćemo spremni dočekati utakmicu Kupa. Imamo malo problema sa povredama, no to nije ništa strasšno", kazao je Doboorac, te dodao.

"Za mene nema prijateljskih utakmica, tu igrači trebaju da se dokažu i da sebi kupe minute za naredne utakmice.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

O eventualnim pojačanjima kaže.

"Odlučili smo se da ćemo dovesti jedno pojačanje. Nećemo dozvoliti da nas neko ucjenjuje, te prije svega želimo igrače sa sportskim motivima. Nismo klub koji će davati ogromne novce", dodao je Doborac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi