Zavidovići spremaju još jedan rukometni praznik
FOTO: ŽRK Krivaja/facebook

Treće kolo EHF European Cupa

Zavidovići spremaju još jedan rukometni praznik

H. Zilić

Zavidovići spremaju još jedan sportski spektakl, ovaj put u novembru, a naravno za to su najzaslužnije rukometašice Krivaje koje su izobrile plasman u treće kolo EHF European Cupa.

Izabranice Adnana Bašića u drugom kolu igrat će potiv nizozemskog Venla koji u ovaj dvomeč ulazi kao favoriti.

Iz Zavidovića danas je stigla lijepa vijest za sve ljubitelje rukometa. Krivaja će biti domaćin revanš utakmice i tako će domaća publika uživati u još jednom evropskom spektaklu.

"Kao što već znate, voljom žrijeba u trećem koli EHF European Cup-a naše lavice igraju protiv ekipe Cabooter Handbal Venlo.

Iako je ekipa Venla insistirala da se obje utakmice igraju u Nizozemskoj, odlučili smo da se ipak jedna utakmica igra i u Zavidovićima, kao jedan vid zahvale navijačima za veliku podršku u prošlom kolu.

Idemo napraviti još jedan veliki spektakl u našoj dvorani i podržati naše lavice u novom evropskom izazovu. Prva utakmica je na rasporedu 11.11.2023 u 19.00h i igra se u Venlu.

Oglasi

Primili smo veliki broj upita o igranju utakmice u Venlu i svakako da očekujemo i veliki broj naših navijača i u toj utakmici. A onda 18.11.2023 u 19h uzvratna utakmica u našem hramu rukometa.

Predstavimo našu domovinu i naš grad u najboljem svjetlu", stoji u zvaničnom saopštenju ŽRK Krivaja.

Evropa opet stiže u Zavidoviće!!! Kao što već znate, voljom žrijeba u trećem kolu EHF European Cup- a naše lavice...

Posted by ŽRK Krivaja Zavidovići on Monday, October 16, 2023

Crvene iz Zavidovića jedine su predstavnice Bosne i Hercegovine u trećoj rundi EHF European Cupa.

Podsjetimo, Krivaja je u drugom kolu eliminisala azerbejdžanski Azeryol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije