EHF "natjerao" Zmajeve da promjene dvoranu za predbaraž

Poznato je gdje će igrati

EHF "natjerao" Zmajeve da promjene dvoranu za predbaraž

A. Čaušević

Rukomenta reprezentacija BiH utakmicu predbaraža za Svjetsko prvenstvo neće igrati u Bugojnu kao što je ranije planirano.

Susret protiv reprezentacije Grčke se trebao igrati u dvorani u Bugojnu, ali je EHF odlučio da pooštri kriterije po pitanju uslova za odigravanje meča.

Kako dvorana u Bugojnu ne ispunjava usloveza jačinu svjetlosti RS BiH je bio primoran da promijeni domaćinstvo.

Tako je odlučeno da se utakmica protiv Grčke planirana za 20. mart igra u tuzlanskom Mejdanu. Prvi susret između ove dvije selekcije je tri dana ranije u Grčkoj.

Ukoliko izbace popularne Helene rukometaši BiH će na megdan Crnoj Gori. Mečevi baraža se igraju u aprilu. I tada bi domaćini trebali biti u Mejdanu.

Top Komentari

King_Kenny
...pitanje je za koga ce navijati te komunjare u Tuzli,ne bi me zacudilo da navijaju za bratsku Grcku kao sto su svojevremeno navijali za Srbiju u utakmici mladih reprezentacija BiH i Srbije,uz konstantno psovanje glavnog grada BiH i igraca iz Sarajeva.
2 8
Lalaland
Definitivno bolji izbor dvorane je Mejdan. Ona hladnjača u Bugojnu je nepoželjna bilo kome
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi