Elis Memić pojačao RK Vogošća

Veliko pojačanje za premijerligaša

Elis Memić pojačao RK Vogošća

S. Mlaćo

Bh. internacionalac Elis Memić nakon dolaska iz finskog Cocksa, potpisao je za RK Vogošća PH.

Memić iza sebe ima sjajan period u izdraelskom Nez Tzionu. Igrao je u Turskoj za Zagnos, a ponikao je u dresu sarajevske Bosne. Također, dvije sezone proveo je i u dresu banjalučkog Borca.

"Drago mi je što sam došao u RK Vogošću. Vrlo lako smo se dogovorili za saradnju, i nadam se da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve“, rekao je Memić.

Predsjednik UO RK Vogošća gosp. Fetah Kadrić je jako zadovoljan dolaskom Memića i kaže:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Prije svega, to je momak na koga možemo da se oslonimo i pouzdamo da će uraditi posao kako treba. Vrijedan je i odgovoran, a u njegove igračke kvalitete nemamo sumnje. Ispred UO RK Vogošća želim poželjeti Elisu dobro zdravlje i puno zajedničkog uspjeha“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi