Strava i užas: Trebao biti zvijezda Evropskog prvenstva, a na novogodišnjoj proslavi izboden nožem

Nalazi se u bolnici

Strava i užas: Trebao biti zvijezda Evropskog prvenstva, a na novogodišnjoj proslavi izboden nožem

Admin Čaušević

Šokantna vijest stiže nam iz Francuske. 

Ozbiljan napada je tokom novogodišnje predstave pretpio Elohim Prandi, reprezentativac Francuske i igrač PSG-a.

Prandi je trebao biti jedna od glavnih uzdanica Francuske na Evropskom prvenstvu, ali je sada primoran da propusti kontinentalni turnir.

Ovaj 23-godišnjak je zadobio nekoliko uboda nožem i trenutno se nalazi van životne opasnosti što je i najvažnije.

"Klub izražava ogorčenje u vezi sa ovim napadom te u potpunosti pružamo podršku Elohimu Prandiju, kao i njegovor porodici kako bi što laške prebrodili ovo“ saopšteno je iz PSG-a.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Francuzi su ranije ostali bez Luke Karabatića, obzirom na probleme s koronavirusom i izostanak Prandija situacija za jedne od favorita takmičenja će se dodatno zakomplikovati.

Inače, Francuska je u grupi sa Hrvatskom, Srbijom i Ukrajinom. Turnir otvara protiv veliko rivala Hrvatske, 13. januara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti