Enes Skopljak: Nova pobjeda je imperativ u sutrašnjem susretu
Domaći rukometaši razmišljaju samo o nova tri boda

Rukometaš Slobode pred sutrašnji susret

Enes Skopljak: Nova pobjeda je imperativ u sutrašnjem susretu

E. Dindić

U okviru 13. kola Prve lige FBiH za rukometaše svoj  susret će sutra odigrati Sloboda i  Bosna 2 iz Visokog.

Domaći rukometaši su favoriti u ovom susretu, te nameće im se imperativ pobjede, dok mladi rukometaši Bosne ne dolaze u Mejdan sa bijelom zastavom.

Jedan od najboljih poznavalaca rukometaša Bosne je Enes Skopljak. Sjajno krilo Slobode, koje je svoju karijeru upravo počelo u ekipi iz Visokog, sutra će biti jedna od najvećih opasanosti po gol Bosne.

"Veoma bitna utakmica ua nas, pobjeda je jedino o čemu sutra razmišljamo. Bosna 2 je odlična mlada ekipa, koja zna da igra rukomet. Veoma su mladi, ali ako budemo imali pravi stav od početka susreta bodovi će ostati u Mejdanu. Vrlo je važan sutrašnji susret, jer sa eventualnom novom pobjedom na odmor ćemo otići mnogo zadovoljniji. Drugi dio sezone očekujem da budemo još bolji, te nastavimo veliku borbu za konačan cilj, a to je plasman u Premijer ligu BiH", rekao je Skopljak.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Utakmica između Slobode i Bosne 2 na rasporedu je sutra sa početkom u 17:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti