Sloboda sigurna u Lukavcu
Tuzlaci su sve riješili još u prvom dijelu

Lagana pobjeda gostiju

Sloboda sigurna u Lukavcu

S. Mlaćo

U 12. kola Prve lige FBiH – grupe Sjever, danas su se u Lukavcu sastale ekipe Rukometnog kluba Lukavac i Rukometnog kluba Sloboda Tuzla. Poluvrijeme je završeno rezultatom 7:19, dok je nakon 60 minuta pobjedu odnijela ekipa Slobode i to rezultatom 37:23. 

Najviše pogodaka za Tuzlake postigli su Davor Kadić osam, Kerim Torlaković i Enes Skopljak šest, Dino Mehić pet, Admir Kišić tri, dok su po dva pogotka postigli Mirza Jusufović, Edin Cerić i Benjamin Hrustić, a po jedan pogodak Darko Ilić, Arnad Hamzić i Emir Salihović.

U suparničkoj ekipi najviše pogodaka postigli su Edin Omerdić, po tri pogotka postigli su Nedim Čamdžić i Nermin Mustafić.

Prva liga FBiH:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

RK Lukavac - RK Sloboda 23:37 (7:19)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti