13

Komentari (13)

Nigdje ne pise kako civilizovani Evropski narod iz Unije pjeva ,,Ubi Srbina‘‘
Realist
Ovo je vec bilo pubo bolje ali je Šipić vec trece veliko natjecanje ocajan a Gaze prelako prodaje lopte. Ali mislin da cenas francuzi naguzit kao i protiv portugala pa ce pustit srbima
MCro
I sta ce onda, ako puste srbima. Srbija prenosi dva boda u dalje a Francuska nijedan bod.
Realist
Ja bih voli da sam u krivu, ali je svima njima lakse igrat protiv Srba nego protiv nas.
karlhajncbrazzzo
Ako Francuzi puste Srbiju ide Hrvatska kući. Ne bi bilo prvi put da ih Francuzi izigraju.
Var12
Kakvo pustanje jeli bolje ici s dva boda u drugi krug ili bez bodova,jer se racunaju samo bodovi ekipa koje idu dalje..
karlhajncbrazzzo
Kao prvi iz grupe mislim da ne možeš ići u drugu fazu bez bodova. Moraju prenijeti barem jedan bod, što je dovoljno u drugoj fazi ako sve pobijede. Karabatić je Srbin, onaj Pešmalbek u Srb je iz Francuske. Lako se oni dogovore.
MCro
Naravno da mozes ici bez bodova dalje. Ako puste srbima idu dalje i prenose nula bodova, a srbija dva. Krizaju se sa skupinama B i C gdje su Island, Danska, Madjarska se ne moze podcjenit. Nemoj zaboraviti da ce minimalno tri ekipe prenijet dva boda dalje. Tako da ce oni tesko pustiti srbima i tako dovesti u pitanje eventualni prolazak u polufinala.
karlhajncbrazzzo
Ok ako je tako. U kojem slučaju se prenosi jedan bod? Znam da se u prošlosti dešavalo da neki timovi prenose jedan bod kao prvoplasirani u grupi.
pero98
Bravo dečki, tako se igra za domovinu.
bosch
Iznad svih Hrvatska!
user1612368054
Rukometna reprezentacija!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.