Final Four SEHA lige u Zadru

Pronađeno mjesto za odigravanje završnice

Final Four SEHA lige u Zadru

S. Bošković

Deveto izdanje SEHA lige bit će završeno u septembru ove godine.

Nakon što je liga prekinuti početkom doigravanja za Final Four danas je potvrđeno da će se isti održati između 04. i 06. septembra u Zadru, u dvorani Krešimir Čosić.

Naravno, iz lige su objavili da će se ovaj događaj održati po svim epidemiološkim propisima i mjerama.

Kao uvertira za odigravanje final foura odigrat će se posljednja dva četvrtfinalna duela. Prvo će uslijediti meč između Veszprema i Vojvodine, koji je na rasporedu 25.08. Mađarski tim ima prednosti od 31:26 nakon prvog meča. Pobjednik ovog meča na Final Fouru će ići na megdan Meskhov Brestu.

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

Četiri dana kasnije uslijedit će drugi četvrtfinalni duel između Nexea i Vardara, a tim iz Makedonije je u prvom meču slavio rezultatom 31:30. Ekipa koja pobjedi u ovom meču će kasnije snage odmjeriti s PPD-om Zagreb.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi