Frustrirani Vujović: Zaključio sam da poslije 45 godina ne znam pravila rukometa

Poslije poraza od Makedonije

Frustrirani Vujović: Zaključio sam da poslije 45 godina ne znam pravila rukometa

Eldar Ganibegović

Selektor rukometne reprezentacije Slovenije Veselin Vujović bio je frustriran suđenjem nakon što je je njegova momčad poražena od Makedonije na Evropskom prvenstvu rezultatom 25:24.

"Čestitam Makedoncima na pobjedi. Nemam niti jednu zamjerku na igru svojih momaka. Zaključio sam da poslije 45 godina ne znam pravila rukometa", izjavio je Vujović, pa zatim dodao:

"U više od 90 odsto slučajeva nisam znao šta su rumunske sudije sudile. Ako ovo suđenje bude okarakterisano kao pozitivno, ja ću morati da promijenim profesiju."

"Znam koliko ova pobjeda znači za makedonski narod i veoma mi je drago zbog nje."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi