Goran Šarenac obavio prozivku RK Lokomotiva Brčko

Prvi trening sa novim trenerom

Goran Šarenac obavio prozivku RK Lokomotiva Brčko

E. Oštraković

Rukometaši Lokomotive iz Brčkog počeli su sa pripremama za novu sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Na klupi Lokomotive u narednoj sezoni sjedit će Goran Šarenac koji je prije nekoliko dana postavljen na mjesto šefa struke ove ekipe.

Šarencu se na prvi trening nije odazvalo nekoliko rukometaša, ali svi su bili opravdano odsutni, te će se ekipi pridružiti u narednim danima.

Lokomotivu su napustili Stefan Vukoje, Igor Krivokapić, Njegoš Đukić i Gabrijel Mišetić, te su svoju sreću potražili u novim klubovima.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Sa druge strane Spasoje Pekić je novo pojačanje ekipe, te već spomenuti Goran Šarenac koji je na klupi Lokomotive zamijenio Zdravka Stevanovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi