Goražde na krilima fantastičnog golmana Jelića pobijedilo Slogu Gornji Vakuf
Jelić je danas ostvario čak 18 odbrana što se rijetko viđa na bh. terenima.

Jelić ostvario 18 pobjeda

Goražde na krilima fantastičnog golmana Jelića pobijedilo Slogu Gornji Vakuf

Rukometaši Goražda pobijedili su danas na domaćem terenu Slogu Gornji Vakuf sa 29:22 u okviru Premijer lige BiH.

Prvo poluvrijeme ove utakmice proteklo je većinom u izjednačenoj igri, da bi domaći ipak u nastavku meča ubacili u brzinu više te su na krilima sjajnog golmana Milenka Jelića ostvarili zasluženu pobjedu.

Jelić je na kraju bio i junak svog tima jer je upisao čak 18 odbrana što se rijetko viđa na bh. terenima. U Goraždu su još dobru partiju pružili i Ajdin Bukva sa sedam te Harun Djana sa šest golova, dok su Džemal Osmanković i Emsad Pušilo postigli po pet pogodaka.

U poraženoj ekipi najefikasniji je bio Sedžad Abdurahmanović sa čak deset golova.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Goražde je sada na omjeru od četiri pobjede i šest poraza, dok je za ekipu Sloge ovo bio peti poraz, a ostvarila je do sada i pet pobjeda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije