Goražde protiv Gračanice u Višegradu

Prvo kolo Premijer lige

Goražde protiv Gračanice u Višegradu

S. Mlaćo

Novu sezonu Premijer rukometne lige BiH rukometaši Goražda će otvoriti domćim susretom u srijedu protiv RK Gračanica.

Ipak, momci iz grada na Drini neće biti domaćini u svom gradu, s obzirom na zauzetost dvorane. Susret će biti odigran u Višegradu.

"Zbog manifestacije Dani jabuke 2018 i zauzetosti dvorane, našu utakmicu prvog kola PL BiH odigrat ćemo u Višegradu. Nažalost nismo dobili saglasnost ekipe RK Gračanica za odgađanje i novi termin iako smo na vrijeme i u skladu sa Propozicijama istu tražili dva puta. Pozivamo naše vjerne navijače da dođu u što većem broju u Višegrad kao i naše prijatelje iz Višegrada i da budu vjetar u leđa i osmi igrač naše ekipe", istakli su iz RK Goražde.

Susret se igra u 19 sati, a za simpatizere RK Goražde obezbijeđen je i prevoz do Višegrada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi