RK Goražde predstavio dva nova pojačanja
Foto: Facebook/RK Goražde

Jelić i Šajin potpisali ugovore

RK Goražde predstavio dva nova pojačanja

Rukometni klub Goražde se priprema za novu takmičarsku sezonu u kojoj će imati pomoć i dva nova člana, Milenka Jelića i Petra Šajina.

Naime, RK Goražde je danas saopštio da su pomenuta dvojica nova pojačanja kluba, a riječ je o iskusnim i već odavno afirmisanim igračima.

Inače, radi se dvojici srbijanskih internacionalaca. Milenko Jelić će pojačati konkurenciju na golu, dok je Petar Šajin rukometaš koji igra na pozicijama srednjeg i lijevog beka.

I Jelić i Šajin su danas zvanično potpisali dvogodišnje ugovore sa Goraždem. Kako poručuju iz Goražda, svi u klubu se nadaju da će njih dvojica opravdati epitet pojačanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi