Gorenje teško poraženo od Skjerna

Haseljić se nije upisao u strijelce

Gorenje teško poraženo od Skjerna

E. Ganibegović

Ekipa Gorenja Velenja našeg reprezentativca Ibrahima Haseljića je na gostovanju kod Skjerna u utakmici 10. kola Lige prvaka poražena s 35:20.

Rukometaši Skjerna su u ovome susretu bili veliki favotiti, pa su takvu ulogu i obravdali. Domaćini su stigli do visoke pobjede, a bh. rukometaš Haseljić se u poraženoj momčadi nije upisao u strijelce.

Prvi dio meča u potpunosti je pripao domaćem sastavu, koji je igrao sjajno. Poslije prvih 30 minuta Skjern je imao devet golova prednosti, pa je već tada pitanje pobjednika bilo riješeno.

U drugom poluvremenu rukometaši Skjerna odradili su rutinski posao i zasluženo slavili u ovome susretu.

Domaćine je do pobjede vodio Olsson koji je postigao osam golova, dok je kod gostiju najbolji bio Cehte s četiri pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi