Gosti iz Maglaja razočarani suđenjem: Pogledajte finiš meča u Gornjem Vakufu

Nevjerovatna završnica

Gosti iz Maglaja razočarani suđenjem: Pogledajte finiš meča u Gornjem Vakufu

M. Šljivak

Sloga iz Gornjeg Vakufa pobijedila je večeras na svom terenu Maglaj rezultatom 34:26 i plasirala se na završni turnir Kupa BiH.


Gosti iz Maglaja su na revanš meč doputovali sa prednošću od sedam golova (29:22), ali su poslije dramatičnog finiša izgubili s osam golova razlike, a domaći su do gola došli sa sedam metara u posljednjim sekundama.

Finiš meča bio je za infarkt. Gosti su imali loptu na minus sedam, ali su im sudije oduzele loptu, a zatim i zbog opstrukcije igre dosuđuju sedmerac iz kojeg su domaći došli do trijumfa.

Veliko je nezadovoljstvo kod ekipe iz Maglaja zbog suđenja, a ovako je izgledao finiš meča.

Top Komentari

DamirT
Jel ovo ona "najbolja" publika u BiH???
4 0
jugjejedan
fujjh
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi