Doborac obavio prozivku i odmah nametnuo žestok tempo

RK Gračanica krenuo sa pripremama

Doborac obavio prozivku i odmah nametnuo žestok tempo

E. Oštraković

Rukometaši RK Gračanica sinoć su započeli pripreme za novu sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Nakon što su u protekloj sezoni "za dlaku" ispustili plasman u Evropu, jasno je da će ove godine dati dosta više od sebe kako bi ostvarili ciljeve.

"Pripreme su krenule!

Danas smo i zvanično krenuli sa pripremama za takmičenje u novoj sezoni u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Atmosfera je bila zaista sjajna, a vidljivo je bilo da su se i naš šef stručnog štaba Damir Doborac, ali i svi igrači itekako zaželili treninga i rukometa.

Oglasi

Prozivci su od igrača koji su i prošle godine bili rosteru ekipe prisustvovali: Džanbegović, Mešinović, Mehmedćehajić, Šahdanović, Džinović, Dautović, Šabić, Ahmetašević, Karanović, Musić, D.Mehmedović, O.Mehmedović, Šako i Mehić.
Zatim novajlije u klubu, Demirović i Isaković, povratnik Hamidović, te tri kadeta Oštraković, Čabrić i Šestan.

Prije početka treninga igračima i stručnom štabu obratio se predsjednik kluba Midhat Mujačić, a osim njega treningu su prisustvovali i članovi UO.

Iako je vrijeme večeras bilo izuzetno sparno, našim momcima to nikako nije smetalo, te je odmah odrađen nešto duži trening", stoji u objavi na zvaničnoj Facebook stranici RK Gračanica.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Podsjetimo, RK Gračanica je do sada doveo tri pojačanja, a to su pivot Demirović, zatim srednji bek Isaković i reprezentativac Bosne i Hercegovine Dino Hamidović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi