Gračanica prvi rival Iskri, Velić novi kapiten

Gračanica prvi rival Iskri, Velić novi kapiten

S. Mlaćo

Odlazak iskusnog Frane Đikića iz redova RK Iskra Bugojno značio je i da će Bugojanci dobiti novog kapitena. Kapitenska traka sada će pripadati Ajdinu Veliću.

Iskra će 15.08. odmjeriti snage protiv novog premijerligaša RK Gračanica, budućeg člana Premijer lige BiH.

Utakmica se igra u dvorani KSC Bugojno sa početkom u 19 sati, a ovaj tim će nastupati i na turniru u Gornjem Vakufu na kojem su potvrđeni dolasci RK Borac Banja Luka, HRK Izviđač, RK Maglaj, RK Sloga G.V. i slovenskog Ormuza.

"01.09 nas očekuje međunarodni rukometni turnir Zaim Kobilica u Zenici gdje su pored naše ekipe učešće uzele ekipe domaćeg Čelika iz Zenice, ekipa Vogošće, aktuelni viceprvak naše zemlje, a četvrta ekipa ce biti ili aktuelni osvajač SEHA lige, Vardar ili viceprvak Hrvatske, Nexe iz Našica", saopćili su iz bugojanskog prvoligaša.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi