Grbavac: Nexe će nas ozbiljno shvatiti

Trener Izviđača

Grbavac: Nexe će nas ozbiljno shvatiti

M. Maksimović

Dva poraza u SEHA ligi za tim Izviđača ne predstavljaju katastrofu, iako je razočarenje zbog nespretnog poraza od Celja ostavilo traga na tim trenera Zdenka Grbavca. 

Strateg Ljubušaka sa oprezom je najavio sutrašnje gostovanje Izviđača kod Nexea.

“Igrače iz Našica dobro poznajem. Naša očekivanja su da kao i u svim utakmicama pružimo što bolju igru i pokušamo pobijediti”, rekao je Grbavac, dodajući:

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

“To će biti teško jer Nexe je u težem položaju od nas, imaju tri poraza i nisu očekivali domaći poraz od Tatrana u zadnjoj utakmici. Mislim da će nas ozbiljno shvatiti, a mi, iako smo se emotivno ispraznili, pokušat ćemo dati sve od sebe i pobijediti”, zaključio je strateg Skauta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti