Načelnik Općine Centar Srđan Mandić ugostio rukovodstvo i rukometašice RK Hadžići-Interlogistic

Zajedno sa predsjedavajućim Općinskog vijeća Sejadom Đozom

Načelnik Općine Centar Srđan Mandić ugostio rukovodstvo i rukometašice RK Hadžići-Interlogistic

Sponzorski tekst

Načelnik Općine Centar Srđan Mandić i predsjedavajući Općinskog vijeća Sejad Đozo ugostili su rukometne reprezentativke Bosne i Hercegovine Lanu Lončar, Dejanu Kulić i Leu Bošnjak i rukovodstvo  RK Hadžići-Interlogistic.

"Naša namjera je uspostaviti saradnju sa svim općinama na području Kantona Sarajevo, formirati ženske rukometne klubove ili škole rukometa, ponuditi igračke i stručne resurse, te odigrati neke od utakmica u svakoj od kantonalnih općina."

"Naša vizija je biti nosilac klupskih i reprezentativnih rukometnih aktivnosti za Kanton Sarajevo i BiH.

S ponosom ističemo da je u A selekciju reprezentacije, iz RK Hadžići-Interlogistic dobilo je poziv 7 rukometašica, dok su 4 naše rukometašice i 2 trenera pozvani u selekcije mlađih kategorija.

Kao klub, uz podršku partnera, smo tehnički domaćin pripremama reprezentacije BiH u narednim okupljanjima", navode iz premijerligaša.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

RK Hadžići-Interlogistic brani titulu pobjednika KUP-a BiH, a F4 će se održati 22. i 23. maja u Banja Luci.

Parovi su ŽRK Borac - HRK Grude i ŽRK Izviđač - RK Hadžići-Interlogistic.

Top Komentari

Ars1946
Nije mi jasno što ovaj Manda ublehaš kao načelnik Centra ima sa klubom iz Hadžića. Smiješan pokušaj reklame malog našiste....Ako je ko trebao da ih primi , to je načelnik Hadžića i neko iz vlasti Kantona Sarajevo...
0 0
Manager
vode iz premijerligaša
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi