Halil Jaganjac se vraća u Hrvatsku, ali ne u Zagreb

Talenat napušta Metalurg

Halil Jaganjac se vraća u Hrvatsku, ali ne u Zagreb

Halil Jaganjac, hrvatski reprezentativac i jedan od najtalentovanijih rukometaša svijeta odigrao je posljednju utakmicu za Metalurg, a karijeru će kako pišu hrvatski mediji nastaviti ne u najboljem hrvatskom klubu Zagrebu, već u Nexeu koji godinama raste i pokušava prekinuti neospornu dominaciju slavnog kluba iz glavnog grada.

Prošle sezone Halil je bio najbolji strijelac SEHA lige i spominjao se kao veliko pojačanje Zagreba dolaskom Červara na klupu hrvatskog prvaka, piše 24sata.hr.

Iako su pregovori trajali nekoliko sedmica i došli do zadnje faze, hrvatski reprezentativac i 'plinari' nisu se uspjeli dogovoriti pa je Halil ostao u makedonskom klubu.

No, novi problemi s financijama počeli su utjecati na momčad iz Skoplja i jedan po jedan igrači polako napuštaju brod koji tone. Posljednji od njih, čini se, je Jaganjac, a bez svog najboljeg igrača Metalurg će biti u još većim problemima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi