Hansen sve ostavio u čudu: Nisam puno šutirao, izgubio sam pet kilograma
FOTO: EPA

MVP SP-a u Egiptu

Hansen sve ostavio u čudu: Nisam puno šutirao, izgubio sam pet kilograma

H. Zilić

Na jučer završenom SP za rukometaše u Egiptu, reprezentacija Danske je odbranila titulu prvaka svijeta savladavši Švedsku u finalu sa 26:24.

Pored titule, Danci su imali i MVP-a prvenstva , a to je bio sjajni Mikkel Hansen, koji je dan nakon prvenstva dao zanimljiv komentar na turnir, a i priznanje koje je dobio.

"Bilo je teško prvenstvo. Nisam imao priliku da puno šutiram. Imao sam probleme sa stomakom, izgubio sam pet kilograma, ali na kraju dobro je sve završilo", rekao je Hansen.

Izjava koja je sigurna začudila mnoge, obzirom da je Hansen Špancima u polufinalu dao 12 golova, a i u finalu je bio najefikasniji igrač svoje reprezentacije.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Šta bi bilo da je "šutirao"?

Top Komentari

Famoza
Pa i nije sa 9 metara, imao 12 odnosno 10 golova u cetvrtfinalu i polufinalu al od tog mozda 5/6 sa 9 metara. Covjek je bek suter
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi