Hrvati danas igraju protiv Bjelorusije, kvote za ovaj meč mnoge iznenadile

Ko će slaviti?

Hrvati danas igraju protiv Bjelorusije, kvote za ovaj meč mnoge iznenadile

E. Čaušević

Rukometaši Hrvatske danas igraju protiv Bjelorusije meč 2. kola grupne faze Evropskog prvenstva.

Hrvatska je u prvom kolu uspjela upisati pobjedu protiv Crne Gore iako nisu baš blistali. S druge strane Bjelorusija je lakše od očekivanog došla do trijumfa protiv indisponirane Srbije.

Okršaj ovih timova u Grazu će sigurno biti u centru pažnje jer bi ovaj duel mogao odlučiti ko će na kraju biti na prvom mjestu. Iako su Bjelorusi oduševili igrom u prvom kolu jasno je da je Hrvatska večeras u ulozi favorita.

Kaubojima još samo fali zlato s Evropskog prvenstva i oni su zbog toga sigurno dodatno motivisani. No, Bjelorusiju ne treba tako lako otpisati i sigurno će ovaj tim dati maksimum da pomrsi račune Hrvatima.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Meč u Grazu igra se od 16 sati, a poznate su i kvote za ovaj meč. Međutim, sigurno da niko nije očekivao da će biti baš tolika razlika između ovih ekipa kada su u pitanje kvote na pobjedu. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART pogledajte ponudu za ovaj susret i do na OVOM linku.

Top Komentari

pero98
Sretno Kauboji, idemo po novu pobjedu.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi