HŽRK Grude domaćin završnice Kupa BiH za rukometašice

Potvrdio upravni odbor RSBiH

HŽRK Grude domaćin završnice Kupa BiH za rukometašice

Najuspješniji ženski rukometni klub u BiH u proteklim godinama, HŽRK Grude, bit će organizator završnice Kup takmičenja u sezoni 2017/2018.

Domaćinstvo je potvrdio Upravni odbor RSBiH, a na osnovu prijave HŽRK Grude za organizaciju završnice. Na završni turnir ovog takmičenja plasirali su se klubovi: HŽRK Grude, HŽRK Izviđač, OŽRK Jedinstvo i ŽRK Mira, a titulu pobjednika Kupaa brani ekipa HŽRK Grude.

Polufinalne utakmice će se odigrati 18.05.2018. godine, dok je finalna utakmica na rasporedu 19.05.2018. godine sa početkom u 17:00 sati.

Svi ljubitelji rukometa će finalnu utakmicu moći pogledati i u direktnom TV prijenosu na BHRT.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Kako je HŽRK Grude primjer dobro organiziranog kluba, za očekivati je da će i organizacija završnice biti na vrhunskom nivou.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti