Interlogistic d.o.o. Sarajevo je novi generalni sponzor RK Hadžići-Interlogistic

Jedan od najuspješnijih klubova u BiH

Interlogistic d.o.o. Sarajevo je novi generalni sponzor RK Hadžići-Interlogistic

Sponzorski tekst

Danas je u prostorijama hotela Monti na Igmanu potpisan sporazum o sponzorstvu između najuspješnijeg rukometnog kluba u BiH i prestižne kompanije Interlogistic d.o.o. Sarajevo. Interlogistic - ugledna kompanija koja se bavi uslugom transporta, cargo transporta, špedicije, uvoza i izvoza, te skladištenja robe, odlučila je postati generalni sponzor kluba za tekuću i narednu takmičarsku sezonu.

Shodno potpisanom sporazumu RK HADŽIĆI se obavezao nastupati u svim zvaničnim takmičenjima omladinskih selekcija, te seniorskih ekipa u Premijer ligi BiH i Prvoj ligi Federacije BiH sa novim službenim nazivom kluba  "RK HADŽIĆI - INTERLOGISTIC ".

"Kao društveno odgovorna kompanija prepoznali smo kontinuitet pozitivnih tokova u ovom sportskom kolektivu. Činjenica da je RK HADŽIĆI već tri godine zvanično najuspješniji rukometni kolektiv u Kantonu Sarajevo, te je bio nominiran za najuspješniji sportski kolektiv u Bosni i Hercegovini u 2020. godini, kao i to da su osvojili trofej najmasovnijeg takmičenja KUP-a Bosne i Hercegovine za prošlu sezonu, bili su naš motiv da podržimo ovu uspješnu sportsku priču.", rekao je na početku Nedžad Turnadžić, vlasnik ove uspješne kompanije.

"Znamo da je ženski rukomet u Hadžićima donosio trofeje prvaka BiH u omladinskim i seniorskoj selekciji, te da je peterostruki osvajač  KUP-a BiH, pa stoga želimo dati svoj doprinos zajedno sa Općinom Hadžići, Kantonom Sarajevo, dosadašnjim sponzorima i drugim privrednim subjektima i tako nastaviti graditi uslove za uspjeh ovog rukometnog kluba. Moja ambicija je da zajedno sa svojim partnerima obezbijedimo dobre uslove za nastup ekipe u Premijer ligi, a posebno ističem zajednički zaključak u kojem od sezone 2021/22. naša juniorska ekipa treba da nastupa u Prvoj ligi FBiH, te tako dodatno unaprijedimo rad omladinskih selekcija. Također, želimo raditi na usavršavanju naših mladih trenera kroz RINCK edukacije. Želimo ovu priču učiniti još uspješnijom ", rekao je Nedžad Turnadžić.

"Raduje nas činjenica da je naš rad prepoznat i nagrađen od strane kompanije Interlogistic d.o.o. Sarajevo. Posebno smo sretni što današnji sporazum dolazi u godini u kojoj obilježavamo jubilej, 55 godina godina postojanja ženskog rukometa u Hadžićima. Želimo zajedno sa ostalim prijateljima kluba nastaviti ovu našu uspješnu priču ", rekao je predsjednik kluba, Muhamed Čović.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Nastavak prvenstva je planiran za 20.02.2021. godine, kada naše lisice dočekuju ekipu HŽRK " IZVIĐAČ"  iz Ljubuškog.

ZA NAŠ GRAD ZA NAŠ KLUB

Top Komentari

Hakkinen
Dva KLOVNA od braće Interlogistic. Plaćaju li radnike koji su hamali za njihovu firmu i dali ih prijavljuju poreznoj upravi? MULJATORI BJELOSVJETSKI ali svaka čast na sportskom potezu. Nedžad i Dževad Turnadzić hmmm... Kako samo naše ljude iz dijaspore i arape " lupaju " po ušima jaooo. Npr. Usluga 49 eura oni naplate 89 eura. Da zarađujem na način kao i oni mogao bih i ja da napravim " istu priču".
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi