Maja Knezović: Vrijeme je da titula dođe u Hadžiće!

Sretna zbog osvajanja trofeja Kupa

Maja Knezović: Vrijeme je da titula dođe u Hadžiće!

S. Mlaćo

Rukometašica Hadžića po puti osvojile su Kup naše zemlje. Nedavno su savladale ŽRK Grude u kvalitetnom finalu 34:31, te na kraju slavile novi trofej.

Ponovo je sjajnu partiju pružila Maja Knezović koja je i govorila za SportSport.ba.

"S obzirom da smo skoro pa cijelu utakmicu imale prednost, mislim da nije bilo trenutaka koji su presudili utakmicu. Imale smo male krize tokom utakmice, ali uspjele smo odrzati razliku i zasluženo odnijeti pobjedu", ističe Knezović za SportSport.ba.

Grude ruše rekorde iz sezone u sezonu, no sada su jednostavne rukometašice iz Hercegovine morali pružiti ruku svojim protivnicama.

"Svaka pobjeda je vrijedna, bile to Grude ili neki drugi protivnik. Svaka pobjeda ima svoju čar. Istina da je osvajanje Kupa velika čast, protivnik nije bio toliko bitan u tom smislu, bile to Grude ili neko drugi. Možda je samo malo veća motivacija bila jer su to bile Grude".

Ponovo je potvrdila svoju klasu i bila nezaustavljiva za protivnice.

"Znate kako kažu, uvijek može bolje, pa tako i ja za sebe. Uvijek može bolje, jače i blistavije. Početak je utakmica, svi se polako vraćamo u našu rukometnu kolotečinu i biće prilika sigurno da se ja, kao i moja ekipa pokažemo u još boljem svjetlu, bar ja vjerujem da će tako biti".

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Ambicije u prvenstvu su priznaje veoma visoke.

"Ove godine ekipa može mnogo. Mislim da je vrijeme da titula stigne u Hadžiće i da se nekako rukomet u Hadžićima vrati na stare, zlatne staze. Mi se sigurno nećemo zadovoljiti samo vrhom tabele, odnosno da to ne bude prvo mjesto. Ekipa je spremna, rezultati će nadamo se doći", dodala je Knezović na kraju razgovora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi