Ivan Karačić još dvije godine na rukometnim parketima

Produžio ugovor sa Maccabijem

Ivan Karačić još dvije godine na rukometnim parketima

H. Zilić

Iskusnog bh. rukometaša Ivana Karačića gledat ćemo još dvije godine na klupskom nivou.

Karačić je produžio ugovor sa izraelskim kluibom Maccabi Rishon Le Zion na još dvije godine.

"Naš Ivo produžio je ugovor sa svojim klubom Maccabi Rishon Le Zion na još dvije godine, tačnije do šestog mjeseca 2024. Podsjećamo, Ivan je u Izrael stigao 2016 i vrlo postao nosilac igre svoje momčadi sa kojom je osvojio 3 titule prvaka Izraela te jedan kup. Trenutno se u izraelskom prvenstvu igra play-off za prvaka i Maccabi je jedan od glavnih favorita", stoji na zvaničnoj FB stranici našeg rukometaša.

Karačić još 2 godine u Maccabiju🤾‍♀️❤️ Naš Ivo produžio je ugovor sa svojim klubom Maccabi Rishon Le Zion na još dvije...

Posted by Ivan Karačić on Friday, April 8, 2022

Podsjetimo, Karačić je nedavno obajvio da završava reprezentativnu karijeru, a u dresu Bosne i Hercegovine odigrao je mnoge važne utakmice, a svima u sjećanju ostat će pogodak protiv Češke u kvalifikacijama koji nas je po prvi put odveo na Evropsko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi