Karačić: Ja sam dao 100% od sebe i ne žalim ni za čim

Nakon poraza od Španije

Karačić: Ja sam dao 100% od sebe i ne žalim ni za čim

A. Čaušević

Kako to obično biva reprezentacija BiH osvjetla obraz kada je to najmanje značajno.

Rukometaši BiH su odigrali odličan meč u posljednjem kolu prve grupne faze Evropskog prvenstva, ali su na kraju izgubili 24:28.

"Stvarno smo igrali dobro nekih 50 minuta, nismo imali sreće u posljednjih deset minuta,. Španija je odigrala na visokom nivou. Dali smo sve od sebe, iako nam nije ništa značilo, htjeli smo da dokažemo da znamo i možemo. Nismo imali sreće da pobijedimo, ali smo opet ponosni...", kazao je Ivan Karačić poslije utakmice.

Iskusni Mostarac je kazao da je veliki problem predstavljalo to što nije bilo prijateljskih mečeva tokom priprema.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

"Bio nam je jako veliki problem što nismo imali prijateljskih utakmica, nismo znali na čemu smo, prve dvije utakmice na prvenstvu smo se tražili, na kraju smo se pofatali... Ali šta je tu je, nema plakanja, izvući pouke iz ovog prvenstva za neke druge generacije..."

"Svaku utakmicu sam pokušavao da dam 100%, ispoštovao sam trenerove zamisli, ja sam dao 100 % od sebe i ne žalim ni za čim", dodao je Karačić.

Top Komentari

Zaccheroni
Bravo Ivane,ostavio si srce na terenu.
7 0
BogatiDijasporac
Od mene veliko hvala, hercegovacki Zmaju.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi