Karačić: Prijatelju, hvala ti za sve!

Emotivna poruka bh. reprezentativca

Karačić: Prijatelju, hvala ti za sve!

H. Zilić

Nikola Prce je protiv Španije odigrao posljednju utkamicu u dresu rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Legenda bh. sporta je tako na Evropskom prvenstvu posljednji put nosio najdraži dres, a mnogi navijači su se biranim riječima zahvalili Nikoli za sve što je uradio za dresu Bosne i Hercegovine.

Pored navijača, Prce je imao veliko poštovanje i od strane saigrača, a posebno onih s kojim se dijelio svlačionicu dugi niz godina. Jedan od njih je i Ivan Karačić, koji se emotivnom porukom na zvnaičnoj FB stranici zahvalio Nikoli za sjanih 16 godina.

"16 godina prijateljstva, treninga, putovanja, nezaboravnih utakmica i zajedničkih pobjeda. Prijatelju, hvala ti za sve", napisao je Karačić na FB profilu i stavio zajendičku sliku sa legendarnim Čapljincem.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

[facebook]https://www.facebook.com/IvanKaracicOfficial/photos/a.173655443003844/1562712047431503/[/facebook]

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi