7

Komentari (7)

enko
Zna li neko,imali neko voljan iz rukometnog saveza da ga puknem sakom,dajem 500 km,javite brzo zbog odlaska u inostranstvo.
pjanke_1
Hahahaahahaah cuj 200 maraka joj uzasa i drzave i sporta hahaahahaahahaah
K79
Onom jadniku iz izvidzaca ne može biti ni za lijekova Haha haha
bahlje
Jao bolida za cigani 500KM , uredu treba kažnjavati takve ispade , ali u svakom kolu na raznim utakmicama tih ispada ima na pretek , a to niko ne kažnjava , u visokom , maglaju , gorazdu ..., doboj je posebna priča , oni će morati 100000 na kraju platiti kazne kada se pregledaju snimci šta sve skandiraju vojvode sa zastavom vojske rs-a na tribini, ko je bio u Doboju zna o čemu pričam... Redovno se u hercegovini i rs-u zviždi na himnu , a pri tome ostaju nekažnjeni...
micelj
Koje zvizdanje himni kad reprezentacija ne igra u Hercegovini i RS-u. Ne trabunjaj..
bahlje
Finala kupa su se igrala ;) Sramota!!!
konjnakvadrat
Pljuste kazne i na kraju nije ni 500 evrica, cirkus savez, cirkus Liga.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.