Izviđač pao u Visokom

Bosna ostvarila veliku pobjedu

Izviđač pao u Visokom

S. Mlaćo

Veliko iznenađenje napravili su večeras rukometaši Bosne iz Visokog. Naime, oni su u svojoj dvorani savladali Izviđač iz Ljubuškog 22:17. 

Prvo poluvrijeme donijelo je izjednačenu utakmicu, a domaći su u jednom trenutku imali tri gola prednosti. Ipak, Ljubušaci se nisu predavali te se na pauzu otišlo pri rezultatu 11:11.

U drugom poluvremenu sjajna igra Bosne u odbrani, zatvorili su Ljubušake koji su do 50. minute postigli samo dva pogotka i to je odlučilo pobjednika u ovom meču. Bosna je postigla u tom razdoblju sedam pogodaka, vodila 18:13, te na kraju slavila sa zasluženih 22:17.

U redovima domaćih istakli su se Čolo, Harmandić i Omanović sa po šest pogodaka, dok je devet odbrana upisao golman Grčo.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Premijer liga BiH u rukometu:

RK Bosna Visoko - HRK Izviđač Ljubuški 22:17 (11:11)

Top Komentari

Joks
Jesu vam 'izvještaji'! Pa zar je teško napisati sastave ekipa - igrače koji su bili na spisku ??? Ja sportskog portala, tugo moja... K'o da ste FENA!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi